Preview Mode Links will not work in preview mode

Skillnadens av Sara Bäckmo

Tack för att du lyssnar på Skillnadens av Sara Bäckmo. Besök min hemsida för blogginlägg och artiklar - www.sarabackmo.se. Välkommen att höra av dig via mina sociala medier om du har frågor. Kontakta mig gärna via info@sarabackmo.se för frågor om samarbeten och annonsering.

Jul 31, 2019

Hur ger man sina barn lust att odla? Enligt Tora Mandelmann var det föräldrarnas fria tyglar som gav henne möjlighet att upptäcka och utforska. Odlingen var en lek, som blev en passion. Nu är trädgården på Djupadal hennes arbetsplats. Hör ett samtal med Tora och Marie Mandelmann om att odla med barn - stora och...


Jul 23, 2019

Gräsklipp är kanske det viktigaste i min trädgård för att tillföra näring till jorden. Följ med en kort sväng till kyrkogårdens gräsklippshög. En podcast från sarabackmo.se.


Jul 13, 2019

Vi provar ett nytt koncept med att jobba i varandras trädgårdar. Följ med när vännerna hugger i! Med Katinka Schartau, Eva Haraldsson, Friederike Hector, Ninnie Edheimer och Sara Bäckmo. Läs mer på sarabackmo.se.


Jul 9, 2019

Följ med hem till MaryAnn Fargo utanför Nyköping. Avsnittet handlar om vattning och hållbar trädgård. Följ MaryAnn i sociala medier på Oasen på Åsen. Läs mer på sarabackmo.se. 


Jul 4, 2019

Som en uppföljning till förra veckans avsnitt om sommarsådder kommer här fem grönsaker jag måste akut-så nu för att få skörd att njuta av senare. Från sarabackmo.se.